Cautare

2096 de rezultate pentru "cj galati" (6.25 secunde)
Incepand de saptamana viitoare vom protesta in fata Palatului de Justitie si vom intra si in greva foamei pentru a arata lumii intregi ce fel judeca justitia atunci cand este vorba despre ArcelorMittal Galati".
Intreprinzatorii din Galati sunt neinteresati de sumele nerambursabile disponibile prin programele privind fondurile europene si prin programele cu finantare nationala.
Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati se afla in plin proces electoral. ... Astazi si maine vor fi desemnati candidatii si la UAF si UOR, urmand ca apoi sa aiba loc alegeri si acolo", ne-a declarat presedintele SSS Galati, Gheorghe Tiber.
Intr-un interval de timp relativ scurt, respectiv perioada mai - noiembrie 2007, un grup infractional format din 33 de persoane a indus in eroare reprezentantii mai multor unitati bancare din Galati, dar si din Pitesti.
Doar putin peste jumatate din numarul firmelor din Galati sunt active, iar problemele cu care se confrunta patronii IMM-urilor sunt atat de natura manageriala, dar au legatura si cu forta de munca calificata, care in prezent lipseste.
Timp de patru zile, aproximativ 60 de firme din toata tara vor fi prezente in Galati la cea de-a X-a editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii Camex, eveniment care se adreseaza specialistilor din constructii dar si publicului larg.
Nici nu imi mai amintesc de cand nu s-a mai intamplat asa ceva la noi in judet", ne-a declarat directorul adjunct al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Profira Onode.
Depozitarea necorepunzatoare a gunoaielor, distrugerea spatiului verde pentru construirea unor balcoane sau extinderea de spatii comerciale, lipsa acordului de mediu necesar pentru desfasurarea unor activitati, acestea sunt cateva din neregulile constatate de comisarii Garzii de Mediu Galati in urma controalelor efectuate in aceasta luna de zile.
Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei. ... Situatii de acest gen se intalnesc in aproape tot orasul, problema fiind cunoscuta atat de conducerea Apaterm, cat si de sefii Primariei Galati.
Din cele 121 de retele de distributie a apei existente in municipiul Galati, doar sase au si acest sistem, de recirculare a apei. ... Situatii de acest gen se intalnesc in aproape tot orasul, problema fiind cunoscuta atat de conducerea Apaterm, cat si de sefii Primariei Galati.
Activitatea Directiei Generale a Finantelor Publice si a Comisariatului Garzii de Mediu Galati va fi paralizata joi, intre orele 8 si 10, in urma grevei de avertisment declansate de catre angajatii celor doua institutii, membri de sindicat.
Cererile de rambursare a Taxei pe Valoarea adaugata (TVA), depuse de agentii economici la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, vor fi verificate la sange, deoarece exista suspiciuni in multe cazuri privind veridicitatea operatiunilor trecute in facturi.
In cadrul sedintei de negociere a noului CCM desfasurata ieri dupa-amiaza, s-a stabilit componenta comisiei de negociere din partea sindicatelor, din care vor face parte 24 de reprezentanti ai sindicatelor uzinelor afiliate la FSS Metarom Galati, Sindicatul Solidaritatea al Metalurgistilor (SSM), UTSL si Forum.
Aceste masuri au fost luate deoarece societatile aflate pe lista neagra a Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati nu si-au platit obligatiile datorate statului, motiv pentru care s-a trecut la urmatoarea etapa, si anume executarea silita.
Cele mai multe masini inmatriculate in primele noua luni ale anului pe raza judetului Galati sunt second-hand. ... 17.000 de inmatriculari au fost facute in primele noua luni ale anului in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Auto si Inmatriculare din cadrul Prefecturii Galati.
Curtea de Apel Galati a stabilit ca incadrarea juridica retinuta initial de Tribunalul Vrancea a fost gresita. ... Curtea de Apel Galati a revenit si a schimbat incadrarea juridica, dar si pedepsele.
Conditiile necorespunzatoare in care sunt nevoiti sa munceasca cei 200 de angajati ai ArcelorMittal Tubular Products, prezentate saptamana trecuta de liderul Sindicatului Solidaritatea al Metalurgistilor (SSM), Gheorghe Tiber, au reprezentat obiectul controlului efectuat luni de catre inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati.
642 de poduri si podete necesita urgent inlocuire", ne-a declarat liderul Sindicatului Miscare Comercial Galati, Viorel Istrate. ... Vom trece la aspecte concrete, care vizeaza in primul rand siguranta calatorilor pe raza regionalei CFR Galati.
In cei 10 ani de cand a preluat Santierul Naval din Galati, Grupul olandez Damen a reusit sa fabrice numeroase nave a caror complexitate a crescut treptat, de la cargouri simple, la nave militare si nave specializate, cum ar fi remorchere sau nave pentru industria extractiei de hidrocarburi de pe fundul marilor si oceanelor, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Rene H.
Motivatia acestei stari de fapt este criza economica care a condus la o restrangere a activitatii combinatului siderurgic de la Galati, cel care asigura cca.
google-analytics.com